Epe 49, Assen

Omschrijving

- Het geplande open huis gaat NIET door. De woning is mondeling verkocht onder voorbehoud. Had u willen kijken? Mail uw gegevens naar ons kantoor zodat wij contact met u kunnen opnemen als de verkoop niet doorgaat.

- NU ALVAST ÉCHT RONDLOPEN IN 3D? -
Klik op de funda-brochure met link naar de unieke woningsite met virtuele woningpresentatie. Deze tour laat u de woning beleven alsof u er zelf doorheen loopt!

Fraai gelegen en licht 3 (voormalig 4)-KAMER APPARTEMENT op de 2e woonlaag met vanuit de woonkamer, slaapkamer en balkon VRIJ UITZICHT op het Lariksbos en vijver. Dit frisse appartement maakt deel uit van een complex dat in de afgelopen jaren keurig is onderhouden en is gelegen nabij winkelcentrum en uitvalswegen. Binnen vijf minuten fietsen bent u in het stadscentrum van Assen.

KOM KIJKEN NAAR DIT KEURIGE APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT OP GROEN!!

Indeling begane grond: bellentableau met intercom, berging met eigen stroom, brievenbus, centrale entree met lift en trappenhuis en aan de andere zijde van het complex een 2e entree zonder lift.

Tweede etage:
entree met meterkast en toegang tot het toilet, gesloten keuken, 2 slaapkamers, badkamer en woonkamer. De keuken is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van koelkast, kookplaat, wasemkap, oven, geiser en opstelplaats wasmachine. De badkamer heeft een vaste wastafel en inloopdouche met glazen scherm. De 2 slaapkamers zijn beide voorzien van dubbel glas en de grootste heeft een deur naar het balkon. De ruime woonkamer heeft ook een deur naar het balkon op het zuidoosten en de van origine 3e slaapkamer is bij de woonkamer aangetrokken. Hierdoor is er lichtinval van beide zijden en genoeg ruimte voor zowel een goede zit- als eethoek.

Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve en uitgebreide VvE met professioneel beheerder. Het voorschot servicebijdrage ten behoeve van o.a. de opstalverzekering, schoonmaak algemene ruimten ÉN VERWARMING bedraagt €136,= per maand. Daarnaast wordt er €98,= per maand gereserveerd voor groot onderhoud. Doordat verwarming bij het voorschot servicekosten is inbegrepen bedraagt het voorschot energie slechts €40,= per maand.

Extra info:
- Voor verdere details verwijzen wij u naar de eigen woningsite
- Het appartement heeft veel praktische bergruimte door diverse inbouwkasten
- Huurgeiser t.b.v. warm water (circa €12,-/maand)

Informeer nu ook naar DE NVM-AANKOOPMAKELAAR. Zij begeleiden u perfect in het aankooptraject.

Share